GY.I.K.

Gyakran
Ismételt Kérdések

A válaszok a zsebedben! Ezek a kérdések és válaszok az információforrások bázisai, megkönnyítve számodra az eligazodást. A gyors és közvetlen válaszok segítenek időt spórolni és gyorsabban megtalálni a választ a fontos kérdéseidre.

A weboldal elkészítésének ideje nagymértékben függ a projekt komplexitásától és az egyedi igényektől, illetve a választott csomagtól. Minél nagyobb csomagot választasz annál több időbe kerül a weboldal elkészítése, de általánosságban elmondható, hogy a „Start csomag” 1-2 hét, a „Pro csomag” 3-4 hét, az „All-in-one csomag” 8-12 hét alatt készül el.

Képek és grafikák használata, jól strukturált tartalom, letisztult elrendezés és egyszerű navigáció, reszponszív dizájn. Ezek alapvető fontosságúak egy weboldal tervezésekor.

Alapvetően fontos a Rólunk/Cégünkről oldal, a termékek/szolgáltatások részletes leírása, referenciák, kapcsolati információk és egy gyakran ismételt kérdések (FAQ) oldal is, hogy a látogatók megtalálják, amit keresnek.

A reszponszív dizájn kulcsfontosságú, mivel lehetővé teszi a weboldal megfelelő megjelenítését különböző eszközökön, ami javítja a felhasználói élményt és a keresőmotor rangsorolását is.

Mindkét opció rendelkezésre áll. Az egyik lehetőség az általános, szabványos grafikák használata, melyek ugyan szolgálhatják a célt, de korlátozott lehetőségeket kínálnak a testreszabhatóság terén. Ellenben az egyedi grafikák megalkotása lehetővé teszi a márkák számára, hogy teljesen saját, karakteres és megkülönböztető vizuális identitást alakítsanak ki. Előnyük még, hogy alkalmazásuk nem csupán esztétikai szempontból fontos, hanem stratégiai előnyöket is nyújthat a márkádnak a digitális térben.

Az SEO (keresőoptimalizálás) integrálása alapvető. Kulcsszavak megfelelő elhelyezése, releváns tartalom és technikai optimalizáció segít a keresőmotorok rangsorolásában.

A folyamat általában tartalmazza a tervezést, tervezői jóváhagyást, fejlesztést, tesztelést és végső jóváhagyást. Ez biztosítja, hogy az oldal minden szempontból megfeleljen az elvárásoknak.

Az idő meghatározása a projekt komplexitásától függ. Általában a tervezési fázis 1-4 hétig terjed, attól függően, hogy mennyi időt igényel a koncepció kidolgozása és az egyeztetések.

Általában a vektorgrafika (pl. AI, EPS) a leggyakoribb formátum, mivel skálázható és minőségét nem veszti el nagyításkor. De igény szerint további fájl formátumban is átadásra kerül az új logó (png, jpg, pdf).

Természetesen megvan a nyitottság a visszajelzésekre és változtatásokra. A konstruktív visszajelzések alapján a tervek továbbfejlesztésre kerülnek, hogy azok jobban illeszkedjenek az elvárásokhoz.

Kezdjük el a közös munkát!